Uw website is meer dan alleen een electronische folder. Een groot aantal componenten zijn beschikbaar om uw site uit te breiden. We geven hier een aantal van de meest gebruikte.

Artikelen

Dit is de kern van de website. Het gaat om de standaardpagina's, maar ook nieuwspagina's, blogs en welk soort u ook nodig heeft. De meest gebruikte artikelsoorten kunt u via het eenvoudige beheerdeel invoeren.

Formulieren

Een onbeperkt aantal formuliersoorten zijn mogelijk. Vanaf een simpel contactformulier tot een uitgebreid bestelformulier compleet met ideal-koppeling. Ideaal voor websites waar bijvoorbeeld een beperkt aantal producten worden aangeboden. U hoeft dan geen grote webwinkel te onderhouden.

Documenten

Wilt u een (groot) aantal documenten beschikbaar hebben? Dit component zorgt daarvoor. Inclusief een autorisatiefunctie zodat bijvoorbeeld alleen ingelogde gebruikers toegang hebben.

Events

Organiseert u events of bijvoorbeeld cursussen? Het eventcomponent ondersteunt verschillende soorten en handelt het e-mailverkeer af.

Links

Terug van weggeweest. Soms is het handig voor de bezoeker om een overzicht van interessante links te hebben naar andere websites. Dit component verzorgt het.

Nieuwsbrieven

Wilt u graag nieuwsbrieven versturen, of wilt u dat automatisch een bericht naar abonnee's wordt verstuurd zodra bijvoorbeeld een nieuw bericht op de site wordt geplaatst? Onze nieuwsbrievenoplossing is daarop ingericht. Tot enkele duizenden abonnee's is veelal geen probleem.

Banners

Wellicht wilt u geen google adwords of een van de concurrenten hiervan  gebruiken, maar wilt u wel advertenties verkopen van sponsors. Met het bannercomponent kunnen we bepalen hoe vaak bepaalde advertenties worden getoond, en kunt u dit rapporteren aan de kopers van de banners.

Divers systeemcomponenten

Uw website is voorzien van een aantal standaardcomponenten:

  • Beveiliging: beschermd tegen de meeste standaard aanvallen, én logt pogingen om op uw site in te breken.
  • Backup: u kunt verschillende backups maken, bijvoorbeeld alleen de database of toch de hele site.
  • Autorisatie en gebruikersbeheer: u kunt verschillende gebruikersrollen definiëren, zodat verschillende functionarissen alleen toegang hebben tot de voor hen relevante functies.
  • AVG/Privacy: het systeem bevat de mogelijkheid om dataverzoeken van gebruikers te kunnen afhandelen, en in de gaten te houden of alle termijnen worden aangehouden. Verder is er een log van beheeractiviteiten, handig als u met meer dan één persoon de site onderhoudt!

En nog veel meer...

Er zijn meer dan 7000 extensies beschikbaar. Vertel welke functie u nodig heeft, en wij selecteren de beste. En is die er niet? Dan realiseren we die zelf!