Ons aanbod

Een website die aansluit bij wat u wilt. Wij realiseren dat. 

We voorzien uw site van de door u gewenste functies,  zoals bijvoorbeeld nieuwsberichten, nieuwsbrieven, evenementen, bestelformulieren, social media koppelingen en meer.  We gebruiken toekomstvaste technieken, en zijn daardoor goed zichtbaar op telefoons, tablets en desktopcomputers.

En is de site eenmaal af? Uw site heeft een makkelijk te gebruiken beheerdeel voor de regelmatig terugkerende werkzaamheden. De moeilijke technische zaken laat u aan ons over.

Behalve websites, kunnen we ook deelopdrachten voor u uitvoeren die vallen binnen onze technieken, zoals aanpassingen realiseren, foutzoeken of storingen verhelpen. 

Nu beginnen

WIlt u een open overleg over uw site? Neem contact met ons op! We maken een vrijblijvende afspraak in Zaandam en we zetten de eerste stap naar uw nieuwe website.

Contact opnemen

“Voor ons als Kennemer Heeren was het niet moeilijk om voor Siteplanner te kiezen. Heerlijk gevoel is dat, met hun no-nonsense aanpak, professioneel. eerlijk en zonder discussie te willen vermijden.”

Rob Luybe, De Kennemer Heeren

“Uit de vele positieve reacties die wij over onze website hebben ontvangen, blijkt dat wij een goede keuze hebben gemaakt met Siteplanner. De wijze waarop jullie e.e.a. hebben vormgegeven, is ons goed bevallen.”

Gijs, Dany, Klarus, Anja, A & A Midden-Nederland B.V.

Kenmerken van onze websites

Helder voor uw bezoeker 

Een makkelijk te gebruiken website, is een website waar de bezoeker snel de weg vindt. We besteden veel aandacht aan het bedenken van heldere menukeuzes, en zorgen ervoor dat gelijk duidelijk is wat u aanbiedt op uw site. 

Gebaseerd op uw huisstijl

Het uiterlijk van uw site baseren we zoveel mogelijk op uw logo. De primaire kleuren, de ondersteunende kleuren, we leiden ze van uw huisstijl af. Tegenwoordig zijn de meeste sites voorzien van een witte achtergrond, en daar passen we ons op aan. Mocht ooit de mode weer wijzigen, dan zijn onze sites voorbereid om daarop mee te gaan. En past u ooit uw eigen kleurgebruik aan? Dan hoeft er niet gelijk een hele nieuwe site te worden gemaakt.

Regulier beheer makkelijk gemaakt

Wat toch vaak wordt vergeten, ook een website verouderd. Het is daarom noodzakelijk dat uw site permanent wordt onderhouden. Regelmatig een nieuwsbericht, een bijgewerkte productenlijst of een toevoeging aan uw portfolio is essentieel. Voor deze werkzaamheden moet u niet worden beperkt doordat het technisch ingewikkeld is. Onze sites hebben daarom twee beheerdelen. Een voor deze reguliere taken, die u altijd zelf wilt uitvoeren, en een beheerdeel voor de ingewikkeldere technische zaken, denk aan een totaal nieuw offertefornulier. Voor iedereen is het onderscheid verschillend. Samen met u bepalen we de juiste invulling van het beheer. De ingewikkelde zaken kunt u vanzelfsprekend zelf doen, maar ook aan ons overlaten.

Beproefde techniek

De basis van onze websites is een van de grootste content managementsystemen ter wereld. Wij zijn hiervoor gecertificeerd. Aan het basissysteem zijn een groot aantal technische onderdelen toegevoegd. Deze onderdelen zijn allemaal geaccepteerde standaards in de markt, en gebruiken open source componenten. Het risico op "vendor lock-in" is daardoor zo beperkt mogelijk. Waarschijnlijk heeft u niet alle ingebouwde zaken direct nodig, we activeren alleen datgene wat uw doelstelling ondersteunt. Wilt u later extra functies toevoegen is dat geen probleem.

Flexibele autorisatiestructuur

Onze websites kunnen worden voorzien van een uitgebreide autorisatiestructuur, handig wanneer u met verschillende mensen aan de site werkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een persoon alleen te autoriseren voor het opvoeren van nieuwsberichten, de ander alleen voor het verwerken van inschrijvingen of aankopen. 

SEO

De websites gebruiken technieken om zo goed mogelijk vindbaar te zijn. We hebben een aantal SEO-tips waar u zelf mee aan de slag kunt om de positie in google nog beter te maken.

Prijs

Onze websites bieden een prima prijs-kwaliteitsverhouding, meestal een vaste prijs voor ontwerp en realisatie, en met een beheerovereenkomst blijft de site up-to-date en heeft u geen omkijken naar de licenties.

 

Over ons

We realiseren websites sinds 2010. Vanaf die tijd zijn er verschillende modeverschijnselen in websiterealisatie geweest. We volgen ze op de voet, en bieden oplossingen die enerzijds modern zijn, anderzijds niet zover voorop lopen dat u nodeloos extra kosten maakt in de ontwikkeling. We gaan voor de leading edge, niet de bleading edge!

We werken vanuit Zaandam, en zijn gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw "de Juliana". Dit is een oude school, die nu een tweede leven is begonnen.

Contact opnemen